Packåsna

Håller på att packa för fullt.


Jag kommer vara så uppspelt inför imorgon att jag aldrig kommer somna inatt, gaaah.

Dethär var atagligen mitt sista inlägg före vi åker imorgon kl 09:00.
Vi ska ha ett sånt jävla bra påsklov borta i Ruka så därför tycker jag ni också ska ha ett bra påsklov. Jag menar, någon rättvisa måste det ju finnas här i världen.

Snart påsklov

Idag har jag haft en bra dag igen. Tycker jag bara har bra dagar hela tiden nuförtiden. Fast det är ju bra.
Idag har jag varit vid stallet. Det var jävligt skönt med en ridtur idag.
Nu är jag hos farmor, ska sova här inatt. Sen kör hon mej imorgon till skolan till halv elva då jag börjar. Och nu kom jag precis ihåg att jag måste skriva en finska uppsats till imorgon, FAN.
Efter imorgon tar jag sportlov. För på onsdag åker jag, Tatti, Becca och Lycke till Ruka. Vi ska bo i Tattis megastuga (jag har aldrig sett den men bara för att skryta säger jag den är mega). Hem far vi på söndag.
Är ni avundsjuka? Det borde ni, för vi ska ha de så jävla bra!

Bild från förra påsken då jag och Tatti var i Ruka förra året, fyfan vad kul vi hade! Och vi ska ha det minst lika kul i år.

 

Nu ska jag ta och äta min första påsk choklad för i år och titta på Arn på tv4.


I will follow you inte the dark


Tänkte glömma det viktigaste

Fan jag tänkte nästan glömma!

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!

sådärjaaa.

Söndag än en gång

Gårkvällen i Vöra blev jävligt lyckad.
Jag och Becca hade först earth hour här hemma hos mej i väntan på Tatti och Johan, sedan bar det av till Nikke. Hos Nikke var alla människor som räknas (= jag och... jaa jag). Okej hahah krapulahumor. Nämen bra sällskap var det!
Och såklart hade jag ingen kamera. Men vilken tur att jag alltid kan ta bilder av Becca :)


Earth hour hemma hos mej


Sjöberg och Sjöberg




Kultapari :) (översättning: guldpar)






Perus John


Tåget haha



Mera bilder hittar ni på Beccas blogg.

Idag är det söndag och vi har haft match mot GBK. Sist förlorade vi STORT, idag blev det en förlust på 3-2. Jävligt bra egentligen även om vi förlorade.

Allting är så mycket jobbigare än vanligt idag. Men hey, det är bara söndag en gång i veckan.

Earth hour day

Håller på att ladda ner musik. Mycket Death cab for cutie. Jag behöver något att lyssna på medan jag dammsugar här hemma. Senare kommer Becca hit och sen bär det av till Vörå. Och klockan 20:30 slocknar alla lampor, earth hour.
Igårkväll var jag och Becca bara i lägenheten och tittade på OC och åt varsin chipspåse. Jag tror jag hade lite extra energi för Becca tyckte jag var värre än Lycke haha.
Till frukost kokade Becca ägg åt oss men jag hann inte äta mitt ägg så jag fick ta med det till frissan. Klippte bara topparna, så ingen stor förändring.

Nu ska jag börja dammsuga så att jag slipper någonstans ikväll (mamma har någon töntig regel om att jag måste "förtjäna" skjuts..) Ha en bra lördagskväll och kom ihåg att släcka alla lampor i en timme klockan 20:30!

Fredag hela vecckan

Nu är det fredag igen. Det hurrar vi för.
Igår var jag på ett par skit träningar som var helt jävla onödiga och sedan åkte jag till Tatti och sovde över där. Vi såg en film med Jamie Foxx där han hade väldigt underligt hår.
Började skolan 9 idag precis som vanligt. Men nu då jag var i stan och slapp med bil till skolan fick jag sova nästan en timme längre och hann dessutom äta frukost. Helt sjukt.
Annars har det varit en helt vanlig skoldag. Eller jag och Tatti for och äta pizza för det var äcklig mat i skolan (potatis och fisk med någon vit gegga ovanpå).
Och nu är jag hemma och ska städa mitt rum före jag far med mor och simmar till simhallen. Sen efteråt bilr det att göra Becca sällskap i stan.



Något vi lyfter hatten för är all snö som smält bort idag! Väldigt smart av mej att gå med skor som har hål i botten idag. Mina strumpor var helt våta när jag kom hem. Snart är våren här.
I och för sej snöade det igår..

Rude boy

Idag dregglar jag efter Jackson Rathbone (sååå mycket roligare än religionsprov)


Nya skor

Idag kom det nya skor hem i postlådan. Fejk-converse från Ellos för 14 euro.
Hur hårt jag än vill ha äkta converse måste jag tänka lite på min stackars plåmbok (är det plånbok eller plåmbok? har undrat det i evigheter)

Update: Plånbok med n heter det. Jag som hela mitt liv sagt plåmbok..(haha fan vad jag är blåst egentligen) Varje dag lär man sej något nytt!

Religionsprov imorgon

Idag läser jag på prov, därför hålls jag inne ikväll.
Och nu ska jag äta stekt potatis.

Härreguud jag har typ världens tråkigaste blogg.
Kanske jag borde blogga om något intressant.. typ, kankse, joo.

Whatcha say?

Jag tror jag dog lite inombords när jag såg denna as-snygga klänning Kristen Stewart har på sej.


Lever ni ännu?

Sunshine

Idag har varit en bra dag.
Härligt väder för fan. Svettades som en gris när jag gick från bussen idag.
När jag kom hem for jag ut i solen med rellaboken, solglasögon och mp3. Så satt jag där ute i solen och läste till religionsprovet som jag har på torsdag. Hur skönt som helst (inte att läsa på prov då men..)


Mot kvällen hade vi träningar utomhus på konstgräset för första gången i år. Det var lite mindre varmt.
Just nu lyssnar jag på Lenny Kravitz - American woman och läser bloggar och det ska jag fortsätta med en stund.
För övrigt tror jag på horoskop. (kan man säga för övrigt?? låter töntigt..)
Later dudes!

I fell in love

Jag tror jag är kär i hans sångröst, aaah.


Nu tar jag natten!
Becca tyckte det var jätte kul i fredags när jag sa hejdå istället för godnatt när vi skulle börja sova, så this is for you Becca: HEJDÅ.

From yesterday

Det har varit en gääälet bra helj.
På fredagen hade vi basukväll med laget i stan ovanför donkken(haha). Jävligt bra ställe. Dit ska vi flytta sedan när vi är rika. Och jag är så arg på mej själv för att jag inte hade kameran med.. Lyckad kväll blev det i alla fall! Efter bastu åkte jag till Becca där Tatti också var. Jag var riktigt på gång att hitta på något, men det blev ändå bara att sitta i lägenheten.
På lördag hade vi träningsmatch mot Semi i Vörå (utomhus!). 0-0 blev det, helt okej. Efter matche åkte jag tillbaka till Becca. Där hade något rör i lägenheten bredvid stockat så wc och duschen funkkade inte. Tydligen hade det varit nå snygga brandmän där så länge jag var på match, damn. hahaha. Men sedan kom det rörgubbar och fixade allt. Mot kvällen kom Tatti och Johan till lägenheten och så bestämde jag, Becca, Johan, Tatti, Nikke och Lycke oss för att fara på fest till Samis villa i Petsmo. Var inte så länge där, hursomhelst var det bra!
Bilderna har jag snattat från Beccas blogg (klicka här för att se mer bilder från kvällen)












Sen blev det att fara med Nikke till abc och äta hamburgare. Kom hem nångång 4 tiden.
Idag vaknade jag redan halv 10 etfer 5 timmars sömn. Och det har varit en chilldag till tusen! Har sett Twilight för säkert 52:a gången idag, snaert kan jag alla repliker utantill. Och nu är jag väldigt sugen på att läsa böckerna en tredje gång..
Något vettigt har jag också gjort idag. Fick nämligen upp en text på väggen i mitt rum idag.




Nu ska jag ta och titta på youtube klipp (i brist på annat). Youtube rockar fett.

Think twice

Äntligen helj!
Just nu håller jag på att packa och städa. Sen bär det av på bastukväll med laget. Vi har bastu ovanför Mäkkis och så blir det lövbiff till mat, 5/5 toast!
Efter bastun far jag till Becca i stan så får vi se vad vi hittar på. Kommer att bo där nu hela heljen så det kommer antagligen vara ganska dålig uppdatering här. Men på måndag, då ni! Man väntar aldrig för länge på något gott! (Fast egentligen ser vi nog inte framm emot måndag!?)
Men nu e de helj för fäään, ha de bra!

Bilder från sommaren 07

Fortsättning på min genomgång av alla bilder från datorn. Njuuut!


Min konfirmation


Var till Riga med familjen



Skolavslutning


Skribaläger (heter det konfirmationsläger på svenskasvenska?) i Äkäslompolo


Jannika, Fanny, Matilda och Jannike blev konfirmerade på samma gång


Rockperry


Morgonen efter skolavslutning på min villa


Jag blev konfirmerad!


Första bilden jag har på mej och Becca tagen 30.06.07


NFF flickor födda 92


Var med Sanna & co. till Kreta


Jag och Sanna i Kreta

En snabb sammanfattning av sommaren 2007. Antar att jag missat ganska mycket etfersom det var ett bra tag sedan så det är helt omöjligt att komma ihåg allt.
Åh vad jag längtar till sommaren!
Inte länge kvar nu.
Och nu är jag jätte sugen på glass. Fan vad jag ska äta mycket glass i sommar! Sommar och glass hör liksom ihop. Ingen sommar utan glass. Eller hur?

En vanlig dag i Veikars

Har haft en helt bra skoldag idag och jag överlevde kiosken haha. Bara två dagar kvar! Nejmen det var inte så trist som jag trodde.
Efter skolan blev det att fara till Jannike. Fotade lite på vägen från bussen.

Veikars skola. Här gick vi i skola i 6 år för evigheter sedan.



Jannike skulle ha en bild till konst från hennes hemby. Så vi tänkte denhär bilden kan representera Veikars. (Det finns inte så mycket annat än åker, väg och skog i Veikars)


Jannike!


Efter Jannike blev det "springskola". Det är så mycket lättare att springa i grupp än att fara själv. Aldrig i världen jag skulle fara och springa 7 km själv, men i grupp gick det ju riktigt smidigt. Så om ni tycker ni behöver motion men inte orkar stiga upp ur soffan, spring med någon annan! Egentligen hatar jag att springa men det känns ju så jävla bra efteråt.
Men nu tror jag jag ska ta och titta igenom resten av mina bilder på datorn som jag inte hunnit med ännu.

Not just anybody

Har precis kommit hem från träningarna. Träningen gick ovanligt bra för min del och det var ovanligt kallt i hallen. Jag frös nästan öronen av mej.
Har inte varit hos Jannike och fotat idag, det tar vi imorgon istället.

Fick nycklarna till kiosken i skolan idag. Jag ska tydligen stå i kiosken denhär veckan.
Med risk för att verka blåst, men vad fan ska jag göra i en kiosk?

I skolan

Sitter i skolan och har två timmar hål. Jag försöker hjälpa Jannike med något arbete men det går nog inte så bra.
Efter skolan ska jag till Jannike och hjälpa henne fota något till någon kurs. Jag är Jannikes hjälpande ängel.. typ.
Senare mot kvällen har jag träningar.

Keep on walking

Jag har haft fullt upp hela heljen så jag har inte riktigt hunnit uppdatera här på bloggen.
På fredag fyllde Fredde 21 år, det firades i Smedsby. Natten spenderades i Beccas lägenhet i stan. Till frukost blev det coka-cola, chips, pizza och oc.
På lördags kvällen åkte jag iväg till Kokkola på träningsmatch mot division 1-laget GBK. Det blev stor förlust på 7-0, men tränarna var ändå helt nöjda. Klockan var redan runt 11 på kvällen när matchen slutade så det blev en chillkväll i Vörå med Nikke och Zizo.
På söndag (igår) hade vi "palaver" med laget. Ena tränaren var sjuk så det blev inte riktigt till någonting. Vi fick bestämt vad vi ska beställa för kläder i alla fall. Sen blev det träningar.
Idag har jag varit i skolan. Jag somnade direkt jag kom till farmor från skolan och sovde i en timme. Är fortfarande jätte trött. Och mina lår värker så satans. Men inte ska jag klaga! Måste gå och sova tidigt idag bara. Men före det ska jag till stallet.

Tony´s

Hallo! Becca hälsar till alla mina kära läsare (HAHA)
Just nu är vi i Smedsby och firar Freddes 21-års-dag. På övrevåningen steker de ägg och korv. Här på nere sitter vi coola hähäää. Snart lämnar jag, Matilda och Becca denhär festen och far till Beccas lägenhet till stääään. Jag ska snatta bilder av Becca, mycket bilder!
Höres & synes!

High five

Det har gått över två år sedan Heath Ledger dog. På facebook finns det Heath Ledger fangrupper eller vad fan det  nu heter. Men i alla fall så kommenterar människor på en sån logg(på finska heter det vägg haha) ungefär var tionde minut. Fatta hur ofta det är? Inte bara jag som saknar grabben.


Det var allt. Hoppas det inte var alltför flummigt.
Nu ska jag i duschen och sen blir det väl bedtime!

Bilder från före kristus


Den här bilden borde vara tagen 16.12.2006


Tatti, Matilda, Jannike, jag och hunden Wili 16.12.2006


Varför klippte jag bort mitt långa hår? 4.3.2007


Alla gamla ego bilder är svartvita och över-redigerade 24.9.2007


Tatti och Matilda efter skolavslutningen i sjuan


Min sötaste Chokoboll! Nuförtiden bor han hos farmor och farfar (jag orkade inte längre sköta honom..) Och grabben har personlighet! Har nog aldrig sett en så speciell kanin som Chokoboll. Puss på dej gubben! I vår fyller han hela 7 år.


Jag och Jenna 28.3.2007


Matilda och Jannika. Vet inte riktigt vilket datum bilden är tagen men det borda vara på jythbacka i sjuan.


Minna, Ida, Sanna, jag på julfesten i åttan(?). Verkligen jätte synd att vi knappt träffas längre.


Jag och Matilda 9.2.2007


Tatti, Ia och Matilda 4.3.2007


Mitt allra första solf, nångång i åttan.


Jag och Lycke började umgås nångång under åttan.


Tatti i Wasalandia, ingen aning när denhär bilden är tagen! Inte nyligen i alla fall..


Skolavslutning i sjuan.

Datorn håller på att krasha så nu blir det att ta natten. Tror jag inte helst kommit igenom hälften av bilderna ännu. Men det är ju så jävla kul att se på gamla bilder haha. Väcker både dåliga och så satans bra minnen. Nu ska jag fara och sova med ett leende på läpparna hihi.
Godnatt!

thanks for the memories

Idag har jag varit i skolan (suprise!). Jag och Jannike var på krigsstigen på morgonen. Men ett gemensamt hat mot finskaläraren fixade allt haha. Okej, det var inte alls så dramatiskt.

Annars har jag bara varit hemma, en liten länk har jag hunnit med.
Nu ska jag gå igenom alla bilder på datorn, radera onödiga bilder. Jag tror vår dator snart drunknar i alla bilder.
Det kommer ta ett bra tag att gå igenom alla minnen.
Kanske det dyker upp nå gamla bilder här lite senare?

Work

Varför är det så att alla föräldrar (eh.. i alla fal mina) säger att de inte har nå pengar just nu när man ber om någon sak? T.ex. idag frågade jag mamma om hon kan köpa en ny telefon till mej eftersom min telefon har sett sina bästa dagar, så svarade hon "jag har inga pengar just nu". Då kan jag ju alltid fråga igen nästa månad då hon har fått lön, men tror ni hon har nå pengar då? nehej. Samma sak när det gäller laptop, resor, tandblekning, bil...
Jag tror jag behöver ett jobb.


mami och jag nångång i somras

Bloody hell

Vaknade upp hos farmor och farfar imorse. Jag började skolan först 10:35 så jag kände för att sova lite. Från farmor till skolan tar det ungefär 15 minuter med bil, men farmor tyckte vi skulle starta 50 minuter innan min första lektion började för att "det kan ju vara halt". Så då gjorde vi det. Jag blev inte försenad i alla fall, jag kom nämligen till skolan 35 minuter innan min lektion började.
Jag var på två lektioner och sedan for jag och Jannike hem till henne. Vi tittade på TV, var ut och gå med hunden och snackade massa skit.
Mamma kom efter mej. Hemma tittade jag på ett gammalt avsnitt av Americas next top model, har sett just det avsnittet säkert fem gånger. Konstigt nog är det lika bra varenda gång.
Sen blev det träningar.
Och nu är jag hemma och bara tar det lungt.

Ketty & Matilda goes James Bond


(Klicka för större bild)

We weren´t born to follow

Igår visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så Lycke, Becca, Matilda och Jannike kom hit. Sedan kom också Nikke, Jerry och Zizo.
Av alla ställen hamnade vi i Jungsund. Då vi kom dit först undrade vi "va fan gör vi här?", men det blev ju en riktigt rolig kväll till sist. Måste säga att flickvessan inte var så fräsch, spyor överallt..













Kom hem någnång 4tiden och for direkt och sova. Sen ringer Becca och svamlar och jag fattade noll haha.

Missade att vi hade träning idag men tydligen hade de ändå inte haft någon tränare så jag känner mej inte lika dålig längre. Dock skulle jag behöva en hel del motion efter allt skit jag ätit i heljen. Men inte idag!
Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt. Och så vill jag vara pigg och kry så jag orkar se på Oscarsgalan (yeah right).
Men later dudes.

It's hard to say I´d rather stay awake when I´m asleep

Igår var jag, Jannike, Lycke och Matilda till Amarillo. Riktigt kul var det. Och för en gångs skull kunde alla höra varandra då vi inte behövde sitta fem på rad.
Efteråt for jag och Matilda ut och köra med Nikke, Jerry och Zizo.

Dagens fråga är vad sjutton ska vi hitta på ikväll då?
Dethär skulle bli bästa sportlovet ever. Inte helt enligt planerna.. Därför kan vi sluta sportlovet med något riktigt häftigt. Vad sägs om bungyjump?

Yeah

Tjenare!
Ikväll blir det att fara ut och äta med brudarna (Med dom som forftarande befinner sej innanför finska gränsen).
Idag tvingade jag mej ut på en länk då det är sånt underbart väder. Och vet ni vad? Det droppar vatten från grannarnas tak! Bye bye winter, hello spring!

Igår var jag och Jannike hos Matilda och kollade film sedan på kvällen var vi ut och körde med Jannike.

Och nu tycker jag ni ska kolla på dethär.

Pojken är 4 år och dansar som en gud!

what's your flava?

Kom för en stund sen hem från en 1 timmes länk.
Jag tror jag är galen. Vem sjutton far ut frivilligt i dethär vädret? jaa du.

Hann med lite shopping i Seinäjoki i lördags efter matchen.

Tröja med puffärmar från H&M





Från Lindex




Från Lindex
. Åh, jag vill ha sommar så jag kan börja använda domhär solglasögonen NU!

Nu blir det att ta det lungt resten av kvällen. Blir troligen NCIS maraton, me like.
Ciao Bella!

Vinter in my ass

Fan vad jag hatar snö! Alltså fan.
Jag är helt genomsvettig. Jag kom precis in. Jag har varit och skottat snö från gården. Och jag är så svettig. Jag skottade bara typ en fjärdedel av vår lilla gård. Ändå tog det en halvtimme! Mamma hade typ fastnat på gården med bilen idag haha. Så hon tvingade mej att skotta snö. Sa jag att jag var svettig?

Snart är min nya design färdig. Tryck F5 om ni inte kan se den!

Damn finally

Nu är jag äntligen hemma igen. Det var grymt skönt att sova i sin egen säng inatt. Trots att det har varit en galet bra helj är det skönt att vara hemma och ta det lungt.
Men nu - BILDBOMB.

Lördagen spenderades i mitt rum med Becca, Jerry, Nikke, Zizo och Cherie.


Jag förstår inte vem det är som alltid lyckas få såhär dåliga bilder haha

Sen bar det av till Becca. Delade säng med Becca från lördag till måndag.
Och delade luftmadrass från måndag till tisdag.

Lite bilder från måndagen. Vi var i Töbly. Galet kul kväll var det!

En skitkvalité bild här igen!


Beccs med x


Cherkku!





















Twister!


Twister is the shit.





Det var det!
Nu ska jag försöka mej på en ny design.

Babe, it's Monday

Urusel uppdatering här på bloggen. Jag har haft helt fullt upp ända sedan lördagen.

På lördag hade vi match i Seinäjoki. En dålig match från vår del vilket resulterade i förlust.
Efteråt blev det lite shopping i Seinäjoki (visar bilder sedan nångång).
Efter det kom Becca, Cherie, Nikke, Jerry och Zizo till mej. Bara chillade och tog det lugnt. Sedan for jag till Becca och såg på film. Eller jag somnade efter 10 minuter som jag alltid gör när jag ska se på film sent på kvällarna..
Igår (söndag) spenderades hos Becca. Blev inte så mycket gjort. Vi började göra en blogg åt Ia. Oj, vad det är mycket jobb med den! Ia och Jannika är ju i Miami bitch, så Ia behöver en blogg så att vi kan följa med vad dom hittar på för hyss i Miami. Senare mot kvällen kom Lycke också till Becca. Sovde igen hos Becca.
Nu är jag hos farmor och väntar på att klockan ska bli två. Då flyttar jag till Marika i Tölby i ett dygn. Marika & Co åker på kryssning så då ska jag vara där så länge och sköta djuren.

Så fort jag kommer hem igen blir det lite bilder och annat skoj. Så länge får ni nöja er med detta inlägg!


Jag just nu i Beccas snygga pyjamaströja hihi

RSS 2.0